Tillsamans får vi fler att cykla oftare och uppleva mer! 

Vi är ödmjukt tacksamma inför Kristianstads kommun som ger oss möjligheten att vara med och  skapa en ännu bredare bild i kommounen av vad cykling kan vara. Tillsammans käns det som att vi kan få alla at cykla och vi kommer för alltid att lyfta Kristianstad i våra cykelhjärtan.

Vi vill också alldeles speciellt lyfta Sparbake Skåne som vill att fler barn och unga skall cykla och som stödjer oss  det arbetet som en stark parner. Sparbanken Skåne gör det möjligt för oss att också kunna satsa på att fler i närområdet skall kunna komma utoch cykla med oss under veckan. Inte minst genom våra aktivitetsrundor för barn och unga till Ekenabben som vi bemannar tillsammans med flera föreningar i området. 

Bromölla, Sölvesborg, Hässleholm och Östra Göinge är med och stödjer oss aktivt i arbetet med Cykelturveckan och vi vill slå ett starkt slag för att upplevelserna och överaskningarna kommer att vara stora för våra deltagare under Cykelturveckan. 

 

Kontakta Erik Svedin på erik.svedin@cykelframjandet.se eller ring 07907-85837

Partnerinfo - Cykelturveckan (pdf)

BOENDE

Är ni ett kommersiellt boende i närheten av Kristianstad och vill bli bokningsbara för våra gäster kan ni kontakta: Om ni har ett privat boende och gärna vill ta emot cyklister som privatperson kan du läsa mer här.