På vår bokning har vi samlat de boenden som har valt att arbeta til

När du bokar ett boende på vår sida hjälper du oss att hålla anmälningsavgiften på en fortsatt låg nivå för att alla skall ha råd att vara med på Cykelturistveckan. Boka boende och köp ditt startbevis för att komma till bokningen.

Tåg

Oavsett vart i landet du bor går det nästan alltid ett tåg till Kristianstad.

Buss

Om du tar bussen kan du ta dig till Kristianstad med Skånetrafiken  från en mängd olika platser i Skåne. Det går även att ta bussen till Kristianstad med Svenska Buss från olika platser i Sverige.

Flyg

Våra utländska gäster tar sig snabbt, billigt och enkelt hit med flyg till Skurup eller Kastrups flygplatser och sedan vidare med tåget. Väljer du flyget inrikes är det Kristianstad Österlen Airport du landar på. Flygplatsen ligger 20 minuter utanför Kristianstad. Flygtrafiken trafikeras av BRA på sträckan Kristianstad - Bromma.

Cykel

Du kan följa skyltningen för någon av våra 3 nationella cykelleder som alla tar dig till Kristianstad, om än med en viss risk för omvägar. De nationella cykellederna finns på Trails of southern Sweden. Om du hellre vill planera din cykling efter genaste vägen itället för den vackraste och mest trafiksäkra är det kanske lättast om du gör det på google.maps, men räkna inte med cykelväg hela vägen.

Bil

Parkering finns utanför naturrum några hudra meter från Tivoliparken.

Boende

Du kan boka ditt deltagarbevis och ditt boende för CTV här. Vill du bo tillsammans med många andra till ett lågt pris kan vi rekommendera Önnestad folkhögskola där vi har 80 sängplatser under veckan.

Vi kommer att ordna med en bevakad cykelparkering under veckan så att du tryggt kan parkera din cykel vid startområdet om ditt boende ligger utanför centrala Kristianstad.

Vi arbetar kontinuerligt med att hitta fler boendealternativ till veckan och dessa kommer att publiceras kontinuerligt i bokningssystemet.

Husbil

Det finns ett par ställen i kommunen där det går bra att ställa husbilen. Läs mer här