Hyr ut ditt boende under Cykelturveckan i Kristianstad

I samarbete med Nordic Travel erbjuder dig som privatperson möjligheten att hyra ut ditt boende direkt i våra kanaler. En lägenhet, stuga, hus eller ett rum? Allt är av intresse och allt kan hyras ut och ge ett välbehövligt tillskott i semesterkassan. Samtidigt hjälper du till att göra Cykelturveckan till den folkfest det ska vara och öka Kristianstads attraktivitet.

Om Cykelturveckan i nordöstra Skåne 2019 den 5-10 augusti

Cykelturistveckan är arrangemanget för dig som vill upptäcka en ny region i sverige på cykel. På en ny plats varje sommar med besöksmål, sevärdheter och lokal mat som passar alla. Vi ritar cykelkartor, letar upp de bästa boendemöjligheterna, den mest spännande naturen, platsens historia och serverar den till dig så att du kan planera veckans upplevelser så att de passar dig och ditt sällskap bäst.

Vi skapar även ett fokus på cykling under året inför Cykelturveckan som kulminerar i en uppsjö av aktiviteter både för tillresta deltagare som cyklar hela veckan men även för barn, ungdomar och vuxna som vill vara med på olika arrangemang och aktiviteter under veckan. Ända fram till augusti fyller vi på programmet med gratisaktiviteter för barn, tävlingar, cykelutbildning, seminarier, prova-på-aktiviteter och cykelorientering för att nämna några.

Hur gör jag för att hyra ut?

Vill du lägga upp ditt boende för uthyrning börjar du här.

Du börjar med att registrera dig som uthyrare och anger objektinfo:

- Typ av boende (hus, lägenhet, etc)

- Hur många bäddar ditt boende har

- Var någonstans ditt boende finns

Hur gör jag för att hyra?

Du går in på Cykelturveckans onlinebokning söker lämpliga objekt och bokar.

Obs!

Bor du i hyresrätt, tänk på att du behöver tillstånd hos din hyresvärd för att kunna hyra ut i andra hand.

Därefter kan du lägga upp ditt boende genom att följa stegen i guiden. Tänk på att ange en lämplig uthyrningsperiod för ditt objekt. Evenemanget är 18-21 juli men flera gäster kan tänkas komma innan och stanna efter evenemanget. Kom också ihåg att lägga in bilder – en bild säger ju mer än tusen ord. När du lagt ut annonsen, tar det cirka två arbetsdagar innan objektet syns i vår bokningsportal på Cykelturveckan.se (observera att bokningsportalen släpps först i mitten av mars).

Tänk på att sätta en rimlig prisbild. Ett riktmärke för en bostad/stuga/lägenhet med normalstandard kan vara ca 300 kr/person och natt.

Frågor/hjälp?

Behöver du hjälp med att registrera dig eller att lägga upp ditt objekt på webben, kontakta bokning@nordictravel.se eller ring 0411-55 87 25.